Viber впроваджує нову функцію – резюме непрочитаних повідомлень на основі ШІ

Rakuten Viber запускає нову функцію «Стислий виклад чату» на базі технології OpenAI, яка аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень у груповому чаті і виокремлює з них ключові пункти в одному повідомленні. Це допоможе користувачам заощадити час.

Viber запускає нову функцію на основі ШІ: тепер дізнатися про зміст непрочитаних повідомлень можна у форматі стислого резюме
Функція на основі ШІ виокремлює найбільш важливі деталі з групового чату та миттєво формує короткий список пунктів, які були обговорені. Стислий виклад чату допоможе залишатися в курсі подій, не гортаючи довгу історію повідомлень.

«Для розробки цієї функції ми скористалися можливостями генеративного ШІ, щоб зекономити час користувачів та бути впевненими, що вони не пропускають жодної важливої деталі своїх розмов. Батьки, які обговорюють шкільні справи класу, друзі та рідні, які будуть плани на вихідні — всі зможуть швидко отримати звіт про те, що вони могли пропустити в чатах», — говорить Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber.

Як скористатися функцією?

Пропозиція скласти додаткове резюме розмови, яку користувач пропустив, автоматично зʼявлятиметься при відкритті групового чату з п’ятьма та більше непрочитаними повідомленнями.

Наразі нова функція буде доступна тільки для групових чатів як найпопулярнішого формату спілкування. Вона тестується для 10% користувачів iOS та Android в Україні та інших країнах: США, Японії, Болгарії, Польщі, на Філіппінах. Нова функція підтримує понад 50 мов, включаючи українську.

Нагадуємо, Rakuten Viber призначила першого регіонального директора в Україні. Ним став колишній CEO українського IT-видання — Ілля Бошняков. Він розповів про українську мову в застосунку, нові функції та порівняння з Telegram. Також dev.ua поставив Іллі Бошнякову декілька запитань після призначення.

Джерело dev.ua

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше