Інспекторів з мобілізації та військового обліку шукають на Харківщині: вимоги до кандидатів

Які функції буде виконувати спеціаліст

Зміївська міська рада запрошує на посаду інспекторів з військового обліку відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

Основні вимоги для кандидатів на заміщення вакантної посади:

  • громадянство України;

  • освіта не нижче ступеня молодшого бакалавра;

  • володіння державною мовою;

  • без вимог до стажу;

  • уміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, офісну техніку на рівні досвідченого користувача.

“Головне завдання - ведення персонально-первинного військового обліку на територіях Таранівсько-Великогомільшанського та Соколівсько-Тимченківського старостинських округів”, - повідомляють у міській раді.

Додаткову інформацію про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці можна отримати за адресою: місто Зміїв, вулиця Адміністративна, 9, кімн. 20, в робочі дні: понеділок, вівторок, середа, четвер - з 8:00 до 17:00, п'ятниця з 8.00 до 15.45 (обідня  перерва з 12.00 до 12.45) або за телефоном: (05747) 3-36-49.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області реалізується декілька проєктів, що дозволяють мешканцям регіону працевлаштуватися. Так в області діє проєкт “Армія відновлення” та “єРобота”. Також у Харківській області безробітні можуть пройти професійне навчання. Хто та як може працевлаштуватися у Харкові та області, читайте за посиланням.

Також у Харківській області відкриють нову “гарячу лінію”, через яку жителі регіону можуть реєструвати особливі заявки




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться