Залишилися батьки, сестра та брат: в бою з окупантами загинув військовий із Дніпропетровщини

Від поранень, отриманих внаслідок обстрілу в Донецькій області, загинув мешканець Кам’янського на Дніпропетровщині Дмитро Чернопащенко.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку міського голови м. Кам’янське Андрія Білоусова.

Дмитро Чернопащенко народився 24 березня 1995 року у Дніпродзержинську. У 2014 році закінчив Дніпродзержинський металургійний коледж. Упродовж 2016-2018 років проходив строкову військову службу. Тривалий час працював на авторинку приватним підприємцем. У березні 2022 року став до лав Національної гвардії України та боронив державу від загарбників.

Загинув воїн поблизу населеного пункту Спірне Донецької області.

В результаті ворожого обстрілу позицій на сході загинув військовий з Дніпропетровщини

У нього залишилися батьки, сестра та брат.

“Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника”, – зазначили в міськраді.

Прощання відбудеться 19 квітня о 10:15 за адресою: вул. Мечникова, 116, панахида пройде об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34), поховання – о 12:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Нагадаємо, від прямого влучання дрона-камікадзе по українській позиції в селі Роботине загинув мешканець Кривого Рогу Денис Манжос.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , , ,