Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про плани Путіна та домовленості з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про плани Путіна та домовленості з Байденом

Президент зазначив, зараз Україна робитиме все, щоб компенсувати півроку, які пройшли у дебатах, у сумнівах

25 квітня 2024, 07:52 comments1841
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський, реагуючи на підписаний у середу 24 квітня президентом США Джо Байденом пакет законодавства щодо допомоги Україні, констатував, що необхідно буде подолати останні півроку, які передували ухваленню позитивного рішення та "розгорнути" плани правителя РФ Володимира Путіна проти нього самого. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив у традиційному вечірньому зверненні до українців.

Зеленський розповів про плани Путіна та домовленості з Байденом

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Зараз будемо робити все, щоб компенсувати пів року, які пройшли у дебатах, у сумнівах. Те, що російський окупант зміг за цей час, те, що Путін тепер планує, ми маємо розвернути проти нього. Всі його дії на фронті, всі його удари по нашій енергетиці, інфраструктурі, увесь його терор проти наших міст і сіл – все це повинно мобілізувати нас, кожного у світі, хто дійсно цінує життя, на більший тиск на Росію. Дуже важливо, щоб всі наші домовленості з президентом Байденом були реалізовані на сто відсотків. Дякую, Америко!", — висловився президент.

За його словами, українська сторона в ці дні вже максимально активно працювала з американськими партнерами на всіх рівнях, щоб оперативно "наповнити цей пакет" від Сполучених Штатів саме такою зброєю, яка потрібна нашим воїнам. "Від "атакамсів" та артилерії, від протитанкової зброї та ракет для "хаймарсів" до необхідної ППО та техніки.

Володимир Зеленський вкотре висловив слова подяки президенту Байдену, Конгресу, всім американцям, які відчувають, що "потрібно вибивати землю з-під ніг у Путіна", не підкорятися йому і тільки так буде справді менше загроз свободі. Водночас ми можемо це забезпечити.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна втратила території на сході: у Білому домі назвали винних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини