Українські прикордонники успішно відбили атаку ворожої диверсійно-розвідувальної групи на Сумщині. Завдяки пильності та злагодженим діям захисників державного кордону, ворожі плани були зірвані.

“На одному з напрямків прикордонники виявили ворожу засідку з понад десяти диверсантів”, – повідомили в Держприкордонслужбі України. “Зав’язався стрілецький бій, на допомогу прикордонникам висунулися резерви підрозділів ДПСУ та Сил оборони, залучили артилерійський і мінометний розрахунки. Внаслідок зіткнення ворог відійшов”.

За інформацією ДПСУ, диверсанти не змогли досягти своїх цілей завдяки чітким діям та професійній підготовці українських прикордонників.

Цей інцидент вкотре підтверджує важливість посилення охорони державного кордону. Нагадаємо, що днями раніше ДПСУ оголосила про плани збільшити чисельність служби на 15 тис. осіб.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Важливо! Держприкордонслужба України закликає громадян бути пильними та у разі виявлення підозрілої активності негайно повідомляти про це правоохоронним органам.

Популярне: