Дніпро надав Силам оборони чергову партію FPV-дронів і квадроциклів

Дніпро продовжує системно допомагати Силам оборони. 

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на пресслужбу Дніпровської міськради. 

Дніпро продовжує системно забезпечувати Сили оборони технікою і транспортом та залишається лідером у допомозі армії серед українських міст.

«Продовжуємо наші щотижневі видачі матеріально-технічних ресурсів для потреб наших оборонців. Це знову квадроцикли — 15 штук для бригад, а також FPV- дрони. Це те, що конче потрібно для військових, те, що вони замовляють. Ми і далі будемо це робити. Ми постійно їх закуповуємо і маємо контракти з постачальниками», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов, анонсувавши також наступні партії оснащення для оборонців вже найближчим часом.

Дніпро надав Силам оборони чергову партію FPV-дронів і квадроциклів - рис. 1

Загалом на фронт вже доправлено більше сотні нових квадроциклів, які, завдяки певним модифікаціям, краще підходять для виконання бойових завдань, а також евакуації поранених. Крім цього, постачання війську безпілотників є одним із основних пріоритетів Дніпра.

Військовий Ігор Колісник зауважує: саме зараз така допомога на передовій дуже потрібна.

Дніпро надав Силам оборони чергову партію FPV-дронів і квадроциклів - рис. 2

«Ми отримуємо для свого батальйону квадроцикли. Дуже велика подяка всім, хто бере безпосередню участь у організації цього. Квадроцикли та інше майно на фронті дуже потрібні, бо зараз там важко. Така допомога, яку організували, вона надихатиме хлопців», — сказав український оборонець.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,