Економіка

Нерухомість

Реклама

Фінанси

Фото дня
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм

Новина дня

0
підняти

У НБУ розповіли, як регулюватимуть ринок криптовалют — Delo.ua

Україна як кандидат в члени ЄС планує схвалити європейські норми щодо регулювання віртуальних активів. Це сприятиме зниженню ризиків для власників криптовалют та фінансової системи загалом.

Сортувати:дата рейтинг коментарі top

Новини

0
підняти

Депозитні розклади: Топ-5 банків за вкладами населення — Delo.ua

Минулого року приплив коштів населення до банків значно скоротився, тим не менш банки залишились осередком фінансової стабільності попри війну. Розповідаємо які банки залучили найбільше вкладів населення та хто став лідером депозитного ринку.

0
підняти

monobank оновив дизайн та функції мобільного застосунку: що змінилося — Delo.ua

У monobank оновили дизайн мобільного застосунку - monobank 2.0. Також відтепер стала доступною функція спільної виписки всіх карток. Однак при бажанні користувачі зможуть повернутися до старого дизайну.

0
підняти

Гонитва за клієнтом: як банки посилюють сервіс для фізосіб та підприє… — Delo.ua

Банки загострюють конкуренцію за клієнтів, намагаючись наростити мережі відділень та розвинути ключові сервіси, однаково важливі для фізосіб та підприємців.

0
підняти

НБУ бачить передумови для подальшого пом'якшення валютних обмежень — Delo.ua

В Україні попри війну вдалося стабілізувати валютний ринок, зміцнити довіру до гривні, забезпечити зниження інфляції та збільшити міжнародні резерви. …

0
підняти

Приватбанк безкоштовно доставлятиме платіжні картки у Великобританію — Delo.ua

Приватбанк відкрив замовлення міжнародної доставки платіжних карток клієнтам до Великобританії. Клієнти банку матимуть змогу безкоштовно отримати картку "Новою Поштою" до кінця квітня 2024 року.

0
підняти

Депозитні ставки в Україні – Як вибрати найкращий депозит

Дохідність банківських вкладів досі перевищує прогнозний рівень інфляції на 2024 рік. Питання лише у тому, як довго це триватиме і коли ставки за депозитами почнуть падати?

0
підняти

У monobank стався технічний збій: людям радять не проводити платежі — Delo.ua

Сьогодні, 1 квітня, стався збій у роботі monobank. Користувачі скаржаться на проблеми у роботі мобільного застосунку та неможливість провести платежі.

0
підняти

Приватбанк безкоштовно доставлятиме картки ще у 5 країн ЄС — Delo.ua

Приватбанк розширює географію послуги міжнародної доставки платіжних карток клієнтам - від початку квітня у Приват24 відкрито замовлення карток з доставкою кур’єром Nova Post на будь-яку адресу в Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині.

0
підняти

ФГВФО виставить на продаж 28 земельних ділянок, які належали Укрбудінвестбанку

Протягом 3-5 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу активів АТ "Укрбудінвестбанк", що ліквідується Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. …

1
підняти

Нацбанк почне публікувати офіційну зовнішню статистику у євро

Національний банк України розширить даними в євро та гривні публікацію основних таблиць статистики зовнішнього сектору України на сторінці офіційного Інтернет-представництва НБУ. Така практика узгоджується з євроінтеграційним поступом України.

0
підняти

Приватбанк продав 60 тисяч безнадійних кредитів

Приватбанк успішно реалізував через СЕТАМ права вимоги за портфелем карткових кредитів об’ємом майже на 500 мільйонів гривень.

0
підняти

Україна переходить на літній час: у Мінекономіки назвали причини

У неділю, 31 березня, Україна переходить на літній час. О 3-й годині за київським часом стрілку годинника потрібно перевести на 1 годину вперед. Про це повідомили в Міністерстві економіки. …

0
підняти

Новий продукт для бізнесу від банку «Південний» – тендерна гарантія з… — Delo.ua

Українські компанії, які беруть участь у тендерах, тепер можуть отримати тендерні гарантії в банку «Південний» за спрощеною процедурою та у максимально короткий строк.

0
підняти

Приватбанк надаватиме гарантії імпортерам через шведське експортно-кр… — Delo.ua

Державний ПриватБанк відкриває нові можливості для українського бізнесу, який працює з компаніями зі Швеції та з квітня надаватиме гарантії імпортерам продукції через шведське експортно-кредитне агентство (EKN).

0
підняти

Власний “робочий стіл”, родичі у застосу та ігри заради заощаджень: ч… — Delo.ua

Українські банківські застосунки відомі на всю Європу своєю зручністю, швидким доступом до будь-яких фінансових операцій та інноваційними сервісами. …

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 9 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…