Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
1
підняти

Рада сегодня займется амнистией и усмирением Донбасса

В четверг в Киеве должна собраться Верховная Рада, чтобы принять меморандум, призванный успокоить Донбасс. Читати повністю »
24.04 07:55 Vesti.ua

Коментарі

11

26.04.14 16:37

Відповідь на [8] від Гість: Loskland

А ми вже 22 роки бачимо себе у дзеракалі. Влада нам не подобається? Тому що ви - рашистсько-путлерівські прихвостні ще живі. І багато чому ще.

Відповісти | з цитатою

Гість: безникий

12

26.04.14 18:19

Відповідь на [10] від molfar 2

Скільки є людей, стільки існує думок. Мабуть різниця в тому, що ви вірили Турчинову та його команді, а я не вірив їм з самого початку. І взагалі, як би ЄС не втрутився в нашу політику, то нічого такого не сталось би.

Відповісти | з цитатою

13

27.04.14 18:10

Відповідь на [12] від Гість: безникий

А з чого це ви взяли, що я вірив турчинову, чи взагалі будь-кому з цитрусових соплежустів? Хіба я для цього надав хоч одну підставу? Це, виключно ваше припущення і воно абсолютно безпідставне, надумане і тому помилкове. Отже, на вашу думку, в тім, що рашистські окупанти загарбили наш крим, проводять диверсії та тер.акти в нашій країні, все це сталояс через втручання ЄС? Якщо так, то просвітіть мене темого: а в чому саме полягає це втручання ЄС, яке і стало причиною, на вашу думку, загарблення рашистярами нашого криму та проводення ними диверсій та тер.актій в нашій країні?

Відповісти | з цитатою

Гість: Loskland

14

27.04.14 20:51

Відповідь на [9] від Гість: безникий

Спасибо вам за вшу позицию.Я всегда знал,что есть на Украине здравомыслящие люди,не одержимые нацизмом.

Відповісти | з цитатою

Гість: Loskland

15

27.04.14 20:58

Відповідь на [11] від molfar 2

А ми вже 22 роки бачимо себе у дзеракалі. Влада нам не подобається? Тому що ви - рашистсько-путлерівські прихвостні ще живі. І багато чому ще.
Послушайте,колдун.Ваши коменты и ответы насыщены ненавистью и чувством превосходства над всеми кто не скаче.Я уже говорил вам.Не отвечайте в моих коментах,мне не интересно с вами общаться и выслушивать постоянные угрозы и оскорбления.Идите в европу.

Відповісти | з цитатою

16

27.04.14 23:08

Відповідь на [15] від Гість: Loskland

Послушайте,колдун
Послухайте, шмат землі. І це ж треба було написати нік англ.назвою, а не своєю рідною рус. - shmatzemli. Це публічний форум. Від мене, ви ще ані чого не вислуховували. Тільки вичитували. А це різні дії. Тому зпочатку, навиться хоча би низивати речі їх справжнім іменем. А якщо вам "не интересно с вами общаться" - то і не спілкуйтеся. А куди мені їти - мені ніхто не вкаже. Доречі, а що ваша фсб не видала вам укр. клав?

Відповісти | з цитатою

Гість: безникий

17

28.04.14 08:07

Відповідь на [13] від molfar 2

Так, с приводу вашої віри в помаранч я можливо помилився, но тут нема нічого страшного. Я нікому не нав'язую своєї ідеї. А в тому, що рашистські окупанти загарбили наш крим, хто винен? Я не здивуюсь, як що узнаю, що помаранчьові лідери самі віддали Крим за довги або просто продали, як колись росія продала аляску американцям. Повторюю, це лише моя думка. Що до ЄС, так вони десь щось сказали про Україну, но неяк не пропонували нам місце в ЄС, а цей бовдур кролік сеня підняв народ (невелику частинку) проти росії. Я хочу, щоб в нашу політику невтручалися не ЄС не РФ. Україна має мати свїй мозок а не користуватись чужим.

Відповісти | з цитатою

18

28.04.14 11:09

расстрелясь всех рашных сипаратистов как собак бешеных эти дибилы российские верят что они типа арийской расы а сами алкаши и наркоманы посмотрите док фильм православие в законе там про этих даунов зомбированых нидумал что в раше стоко дэбилов

Відповісти | з цитатою

19

1.05.14 04:41

Відповідь на [17] від Гість: безникий

Україна має мати свїй мозок а не користуватись чужим.
Повністю А от "я можливо помилився, но тут нема нічого страшного" - не згоден, бо якщо людина порядна, вона обов'язково вибачиться.

Відповісти | з цитатою

Гість: безникий

20

2.05.14 07:11

Відповідь на [19] від molfar 2

А от "я можливо помилився, но тут нема нічого страшного" - не згоден, бо якщо людина порядна, вона обов'язково вибачиться.
Я вважаю,що наша розмова є просто діскусія на політичну тему, в якій ми просто обговорюємо ситуацію, а не закидаємо один другому звинувачення. А винні тут наші самозванні правителі, які й змушують нас воювати один проти одного.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 3 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…