Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
4
підняти

Нам приказали "держаться" - Семенченко

Командир батальона "Донбасс" Семен Семенченко описал штурм Иловайска. Об этом говорится на его странице в Facebook. "Еще несколько дней непрерывный боев и у меня и моих побратимов со всех батальонов стали возникать вопросы. Что мы тут делаем? Читати повністю »
29.08 13:13 Gazeta.ua

Коментарі

Гість: Я в ватнике

1

29.08.14 18:22

Придумали себе врага, придумали войну, а победу придумать не получается.

Відповісти | з цитатою

2

30.08.14 00:05

Відповідь на [1] від Гість: Я в ватнике

Ти бидло смердюче знову вилізло з під свого рашистського ватнику. Це твоя кохана путлерастія надумала собі ворога і вторглася у НАШ, тобі зрозуміло сука - НАШ, крим і на наш схід. Це твоя йоб...на рашистія є іннтервентом, загарбником і окупантом. Тобі це зрозуміло сука. А щодо перемоги, то твій коханий "великий та могутній" срср, який був "самий, самий, самий у світі", 4 роки ішов до перемоги у другій світовій, а у Афгані за 14 років так і не зміг підкорити гордий народ афганістану. Все попереду: і наша перемога, і ганебний на увесь світ крах вашого нео-фюрера путлера і усього, що із ним пов'язано. На все свій час. От тоді і розрахуємося із вами. За все.

Відповісти | з цитатою

Гість: Я в ватнике

3

30.08.14 08:11

Відповідь на [2] від molfar 2

да -да. И Крым ваш и Донбасс ваш... Где у нас Наполеон сидит ? -в соседней палате.- (с)

Відповісти | з цитатою

4

30.08.14 08:29

Відповідь на [3] від Гість: Я в ватнике

Где у нас Наполеон сидит ?
Ваш наполеон сидить у кремлі. Такий самий карлік, і такий самий шизофренік, який так само розумом тронувся на реванші "великої та могутньої імперії", якої вже не буде ніколи. Ну а ти - а ти у ватнику. Достойний подарунок від вашого кремлівського наполеона кримським дуполизам-зрадникам.

Відповісти | з цитатою

Гість: Я в ватнике

5

30.08.14 08:43

Відповідь на [4] від molfar 2

Как сказал один умный человек - там, где заканчивается логика и здравый смысл, начинаются ненависть и оскорбления.

Відповісти | з цитатою

6

30.08.14 09:11

Відповідь на [5] від Гість: Я в ватнике

Правильно він сказав. Особливо для тих, хто зрадили свою країну і закликали іноземного загарбника до прямої інтервенції та окупації. Тому, увесь цивілізований світ проти вас рашистських сук, а не проти України. І цим все доведено, хто є ким.

Відповісти | з цитатою

Гість: Я в ватнике

7

30.08.14 09:17

Відповідь на [6] від molfar 2

Не выдавай желаемое за действительное.

Відповісти | з цитатою

8

30.08.14 10:24

Відповідь на [7] від Гість: Я в ватнике

Путлерастівський довбур у ватнику. Те, що ви суки зрадили свою країну і закликали іноземного загарбника до прямої інтервенції та окупації, те, що увесь цивілізований світ проти вас рашистських сук, а не проти України - це вже всесвітньо встановлені, відомі та неспростовно доведені факти. А на їх наскрізь брехливі заперечення вашим кремлівським карліком нео-наполеоном, нео-фюрером путлером та вами, його зазомбованими дуполизами, навіть ніхто не звертає уваги. Відтепер, для усього світу тавро зрадників та дуполизів іноземного загарбника, інтервента та окупанта залишиться на вас довічно. Відтепер, для усього світу, ви - таке саме рашистсько-путлерастівське лайно, як і придністров'я, осетія та абхазія, які повністю ізольовані від усього цивілізованого світу.

Відповісти | з цитатою

9

30.08.14 10:28

Відповідь на [7] від Гість: Я в ватнике

Кримькі татри, за часи другої світової, на закликали до криму гітлера і не клянчили в нього окупувати крим. А от ви тваридли - ви вчинили значно гірше. І від цієї ганьби вам падлотам ніколи не відмитися.

Відповісти | з цитатою

Гість: Я в ватнике

10

30.08.14 10:49

Відповідь на [8] від molfar 2

Смотри не взорвись от злобы и зависти . Ох, до чего же вы убогие и тупые.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…