Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
1
підняти

Белый Дом созывает представителей крупнейших стран ЕС для обсуждения санкций против России

Представители Италии, Франции, Великобритании и Германии собираются в четверг в Белом доме по инициативе советника президента США по вопросам национальной безопасности Сюзан Райс для обсуждения санкций против России. Читати повністю »
27.02 09:16 Ukranews.com

Коментарі

Гість: Владимир_55

1

27.02.15 01:01

В Белом Доме переполох. На Украине затишье, начали выполнятся Минские соглашения. Это совсем не входит в планы Обамы. Не для того вкладывались 5 млрд. баксов в "демократию" Майдана, что бы сегодня Россия увернулась от санкций. Спешно созываются евролидеры. Их, как в июне прошлого года будут обрабатывать на предмет единства взглядов с США. Правда тогда Обама сам мотался по Европе, а теперь вызывает всех к себе. Что-то изменилось в отношениях США и ЕС. Боюсь, не изменится главное - если ЕС опять "затормозит", как в прошлом июле, то возможен новый Боинг. Или что-то в этом роде. Надо же как-то "доказывать", что Россия - агрессор.

Відповісти | з цитатою

2

27.02.15 19:35

Відповідь на [1] від Гість: Владимир_55

Боїсся? От і бійся накалякати чергову твою х...ню.

Відповісти | з цитатою

Гість: Владимир_55

3

28.02.15 03:57

Відповідь на [2] від molfar 2

Не сомневаюсь, что ракету в тот Боинг посылал вот такой же дубина и осёл, как ты.
Такие твари на всё готовы ради того, чтобы хоть как-то навредить России и заслужить миску похлёбки из рук вашингтонского хозяина. Сегодня ты просто лаешь, а завтра заминируешь детский садик, и всё спишут на ополченцев. Впрочем, ты уже скоро сдохнешь, и сильно навредить не успеешь.

Відповісти | з цитатою

4

28.02.15 08:05

Відповідь на [3] від Гість: Владимир_55

Точно, ідіот. А вашу "стрілу" мені передали ваши ФСБ-шники. "как-то навредить России?????????? А на х....й мені всралося твоя ватно-лапотна зазомбована расцьсцьсция? Вас баранів так зомбують, що увесь світ тільки того і бажає, щоби "как-то навредить России". А ви дебіли не замислювалися над дуже простим Законом Божим - щоби не нашкодили тобі, сам не роби шкоди іншому. Стався до іншого так, як бажаєш, щоби до тебе ставилися. Чи ваши лізоблюдсько-халуйські путлерівські попи вас цьому вже не вчать? Ось хто ви на сьогодні - В Москве убит Борис Немцов - http://newsru.com/russia/28feb2015/nemtsov.html А тепер чучело безголове, скажи що це зробили підлі америкоси разом українськими бандерівцями. Ну, давай. Чи чекатимеш, коли саме так скаже ваш путлер?

Відповісти | з цитатою

Гість: Владимир_55

5

28.02.15 08:17

Відповідь на [4] від molfar 2

Именно так! Це зробили підлі америкоси разом українськими бандерівцями.
Пока не представишь других доказательств, я буду считать именно так!

Відповісти | з цитатою

6

28.02.15 08:23

Відповідь на [5] від Гість: Владимир_55

Ги-и-и-и-!!!!!!!!!! Браво СКОМОРОХ А ти хто таке шут ти гороховий, щоби я тобі щось представляв? Я тобі ідіотові вже писав - мені абсолютно по х...й і ти, і все що ти там собі вважаєш. А от я вважаю, що Боінг і Немцова вальнув саме ти, і Пока не представишь других доказательств, я буду считать именно так! Ну як кацапюра безголова, подобається?

Відповісти | з цитатою

Гість: Владимир_55

7

28.02.15 08:26

Відповідь на [6] від molfar 2

Ни хрена не получится. У меня алиби - в июле 2014 года я был на расстоянии 8 тыс. км. от Донбасса. А вот ты в самой непосредственной близости. Значит ты и сбил.

Відповісти | з цитатою

8

28.02.15 08:56

Відповідь на [7] від Гість: Владимир_55

А звідки я про це знаю, чи був ти в июле 2014 года на расстоянии 8 тыс. км. от Донбасса, чи не був? З твоїх слів? А звідки тобі ідіотові знати, чи був я в июле 2014 года в самой непосредственной близости, чи у той час валявся на пляжах на Гоа? Твій путлер теж тявкає, що ваших військ, нібито не було під час захоплення НАШОГО криму та не має і зараз на НАШОМУ даунбасцьсцьсці. От тільки крім вас, зобонутого баранья, ніхто у світі цьому вже давно не вірить. Тому, затусуй собі в дупу твої "алібі", юрістішка ти засратий.

Відповісти | з цитатою

Гість: Владимир_55

9

28.02.15 08:58

Відповідь на [8] від molfar 2

Пшёл нах...
С тобой базар закончен.

Відповісти | з цитатою

10

28.02.15 09:04

Відповідь на [9] від Гість: Владимир_55

Ги-и-и-и-и!!!!!!! Що таке СКОМОРОХ, на вийшло з тебе юрістішки? Тут, базар не тобі закінчувати - залізло сюди чмо кацапське, так будеш хавати твоє же власне лайно повною ложкою. І ніхто тут тебе не спитає, подобається це тобі, чи ні. Ну а на х...й-й-й-й-й-й звідци, підеш ти, адже ти тут не просто чужинець, а ще й безголовий чертуган з ворожої країни. Тому, пшов на х....й звідци на твої засраті гебельсовські ru.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…