Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
3
підняти

Савченко подстрекала бойцов ВСУ покинуть позиции в Донбассе и ехать "свергать преступную власть", - БПП

Народный депутат от фракции партии "Блок Петра Порошенко" Татьяна Рычкова утверждает, что внефракционный депутат Надежда Савченко якобы подстрекала украинских военнослужащих покинуть позиции в зоне антитеррористической операции и ехать "свергать Читати повністю »
24.02 14:58 Фокус

Коментарі

1

24.02.17 15:11

Надія Вікторівна Савченко хворіє військовотравматичним синдромом.Її потрібно відправити на примусову тривалу реабілітацію.

Відповісти | з цитатою

2

24.02.17 17:05

Відповідь на [1] від петюшка

Петушара,а ты хитрец,еще полгода назад кричал Савченко це надія Украіни,а зараз хочешь ее к себе в дурдом на тривалу реабилитацию!Надоели тебе в дурке нацики твои Мольфары,Антиукры,Сракадливые и прочая срань,так решил Надию поиметь!

Відповісти | з цитатою

3

25.02.17 09:49

Відповідь на [2] від ел

О, вилізло кацапофашистське педрило. Ну як у Дюсельдорфі, у якому ти і був-то один раз. Що руцська голодрига, мрієш про багате та щасливе бюргерське життя.

Відповісти | з цитатою

4

25.02.17 10:01

Відповідь на [3] від molfar 2

Видишь Петушара,долбанутый нацист Мольфар еще не долечился и требует твоего траханья,так,что с реабилитацией Надии подожди!Когда мольютрахнутый будет знать,что Дортмунд это не Дюсельдорф,тогда привезут тебе Надю!

Відповісти | з цитатою

5

25.02.17 11:52

Відповідь на [4] від ел

А, точно, Дортмунд. Тут я помилився. Тому, знову те саме запитання - із виправленням помилки. Чуєш ти - кацапофашистське пізд...больське педрило, ну як тобі живеться у Дортмунді, у якому ти і був-то усього один раз? Що руцська голодрига, мрієш про багате та щасливе бюргерське німецьке життя. Добвой...біна безголова.

Відповісти | з цитатою

6

25.02.17 14:29

А ти ще що таке, новенький? Чи мабуть не новенький, а черговова трольська пика кацапофашиста? А з твоїм руцським - сам себе в рота виєб...ш, десь у піздарях на краю географії твоєї смердючої путлерастичної федерастії, чи федерастиної путлерастії, як вас там правильно.

Відповісти | з цитатою

7

25.02.17 20:10

Кацапюра, це ти бидло Имей ввиду, що тут на цьому ресурсі, ти, як і уся ваша трольська кацапофашистська петушня, тільки будеш смоктати, смоктати і смоктати... Безкінечно. Сам в себе.

Відповісти | з цитатою

8

26.02.17 06:34

Ну що кацапофашистська йоб...нь, відсмоктав сам в себе з твоїм руцсьским язиком. Имей ввиду, що тут з тобою так буде завжди. Тому що по вашому, по кацапофашистські, ані в Україні, ані тут більше не буде ніколи. А будете пхати до нас вашу смердючу бражну пику, одразу будете тільки одержувати в єб...о.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…