Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
1
підняти

Литва подготовила "план Маршалла" для Украины

В марте политики и эксперты из Литвы подготовили два документа, которые предусматривают помощь для Украины на двустороннем и международном уровнях. Они рассчитывают на международную поддержку инициативы, поэтому объезжают европейские и мировые столицы. Читати повністю »
03.04 18:26 Телеканал 24

Коментарі

1

3.04.17 21:21

Литві - члену НАТО і без тебе відніше, що їй потрібно.

Відповісти | з цитатою

2

5.04.17 21:50

Га-аааааааааа!!!!!!!! Кацапофашистька мразь. Тільки ви суки намагаєтеся лізти до усіх із вашим засратим руцськиммиром. Тільки ви тварюки намагається нав'язувати іншим ваше руцське. Тільки ви падлоти принизливо ставитеся до інших і дозволяєте собі відкриті війни проти інших, які вам ніколи і нічим не загрожували. А чому? А тому що ви усіх вже так зає...али, що ніхто і чути про вас не бажає. А вас це бісить - як це так, рус. відмідя послали на х...й. А ось так от - взяли і послали. НА Х...ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.

Відповісти | з цитатою

3

5.04.17 21:55

А тебе - трольського зомбопутлераста є...е, хто та як живе, а, йоб...нь? Сиди там у твоїх пізд...рях на краю географії твоєї кацапетовки, дуй брагу, жри щі і дупи ними полощі. А ваше капофашистське кудахтання ні кого не є...е. Ти піз...обольська петушара коли нарешті зі мною зустрінесся у Києві, а, рацсьцицка петушара?

Відповісти | з цитатою

4

6.04.17 19:15

Га-ааааааааааа!!!!!!!! Куди вас послали? НА Х...ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, ось куди вас послали. Руцьскай болван, я же тобі писав - не смій сука навіть мріяти, щоби щось там вказувати іншим. Зрозуміло тобі, зомбопутлераст. Тому, це ти ну-ка глянь у себя промеж ягодиц та поадивись на що тебе вже давно посадив твій коханий карлік вовка-путлерішка, які свої набіжжєні у таких зомбодебілів як ти 120 млрд.$ в долларовом дилдо, а не у ваших фантиках. А тобі зомбоболвану чеше по вухах про "велику та моготню руцську імперію" та усіх ворогів цієї "імперії", якої вже ніколи не буде.

Відповісти | з цитатою


 

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…