Регіони

Вінницький

Волинський

Дніпропетровський

Донецький

Житомирський

Запоріжжя

Київський

Кіровоградський

Крим

Луганський

Львівський

Одеський

Полтавський

Рівненський

Сумський

Тернопільський

Харківський

Херсонський

Чернівці

Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
4
підняти

ВСУ проводят боевые пуски ракет возле Крыма

На временной площадке вблизи Александровки Херсонской области начались контрольные испытания зенитных управляемых ракет средней дальности Об этом сообщает пресс-служба Министерства обороны Украины. Читати повністю »
02.11 22:17 Espreso.tv

Коментарі

1

2.11.17 11:55

Дилемма. Почему российские БУКи сбивают пассажирские самолеты сами без сторонней помощи (навели на глаз, пальнули на несколько км, уехали и все в условиях боевых действий), а нашим для испытаний нужены комндный пункт, станция обнаружения и целеуказания, машина тех помощи и это на полегоне?

Відповісти | з цитатою

2

2.11.17 15:19

Да я глаза и не закрывал. Я не верю в "пушистость" ни одних, ни вторых. Просто как человек, скажем так, тесно связаный с ПВО знаю, что "БУК" не рогатка. Может он и русский был, но тогда почему никто не упоминает о станции обнаружения? Явно мутно.

Відповісти | з цитатою

3

3.11.17 09:24

Так,ми,але проти розслідування цього злочину москва.Категорично проти.Дивно якось.

Відповісти | з цитатою

4

3.11.17 09:51

Це як обвинувачувати Україну в крадіжці газу,і при цьому істерично виступаючи проти перевірки цього обвинувачення?"Логічно".

Відповісти | з цитатою

5

3.11.17 10:18

..забороняти ввіз "неякісного" українського масла і одночасно виступати проти перевірки українських молокозаводів,зізнаючись що масло не таке тому,що українці обрали президентом не того,кого хотіло велике х..ло.Бомбити Осетію,одночасно офіційно заявляючи "надо было ещё и Тбилиси розбомбить"..Виродки,одне ваше щастя в тому,що ви навіть не здатні цього збагнути.

Відповісти | з цитатою

6

3.11.17 10:37

Посилання?Любі з офіційних кацапоординських змі.На собі ти правильно показав,це ваше гімно.Але винна Грузія,Русь,СШИ,Польща,"фаистська"Естонія,яка за всю свою історію ні на кого не напала........

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…