Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
6
підняти

Россия может попытаться захватить еще 3 страны – The National Interest

В 2018 году авторитарная Россия может попытаться захватить полностью или частично, некоторые страны Балтии.Для достижения подобных целей Россия может собрать до 845 тысяч солдат.
04.01 11:55 Facenews.ua

Коментарі

11

8.01.18 10:58

Відповідь на [10] від Гість: присяжный

Га-аааааааааа!!!!!!!!!! Так бидло, мене дуже є...е твоє місце положення. Де завгодно - це твоє діло, тільки не тут. Щоби вами - расцьсцейськими варварськми дикунами навіть і близько не смердило, як і вашою єб...че-смерд...чою путлерастією. Чуєш бидло, Єврошлюха - це ти, адже це ти - трольський пізд...бол накалякав собі Австрія, Інсбрук. Що петушара, у вашій фсб вважають, що у цю парашу хтось повірить?

Відповісти | з цитатою

12

8.01.18 11:07

Відповідь на [10] від Гість: присяжный

Чуєш путлераст, от коли ти бидло сам викладеш твої справжні пику та місце перебування, от тільки тоді можеж щось там кудахтати про інших. Тому поки що, це ти петушара без роду та племені і звати тебе ніяк і адреса твоя ніде. За мій майновий стан не переймася, слава Богові, я можу собі дозволяти те, про що ти трольська шлоє...ень за 30 жалюгідних медяшек можеш тільки мріяти. І сусіди і мене нормальні - за рацсьцицко-фашистську пропаганду одразу відібьють башку. Так що тролішка, як би ви не намагалися тут срати, а кінець усі вам один - відсмокчите самі в себе і подавитеся вашим же руцськамирським лайном, яке тут нікому і на х...й не потрібно.

Відповісти | з цитатою

13

8.01.18 20:33

Га-аааааааааа!!!!!! А ти спробуй, тільки перед цим сповідуйся у вашого гундяя та молитву прочитай. А ти-то, ти-то опудело чого влізло? Отже, ти - шмат лайна та присяжный - один і той самий рацсьцейська-фашистській трольський лайномут. От ти і спалився. Дебіл ти бл...дь.

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…