Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
2
підняти

Озвучены потери РФ на Донбассе

На Донбассе, начиная с 2014 года, погибли несколько сотен кадровых российских военных. Об этом в эфире "Радио Свобода" заявил российский журналист Павел Каныгин. "Точных цифр ни у кого нет. Читати повністю »
31.01 07:19 Экономические Новости

Коментарі

1

31.01.18 15:01

Гинуть герої, які захищають рідну державу від іноземного загарбника. А окупанти та загарбники на чужій землі - дохнуть, як скажені шакали.

Відповісти | з цитатою

2

31.01.18 16:00

Га-аааааааа!!! А звідки тобі - опытному рацсьцейськаму животноводу про це знати? Ось мінєти бикам, які без твоїх мінєтів не бажають збілшувати поголв'я худоби - ось це як раз по твоїй спеціальності. Чуєш шмат лайна, ти бидлота знову влізло у чужу розмову. Ану пшов на х-ййййййййй!!!

Відповісти | з цитатою

3

31.01.18 22:52

Га-ааааааааааа!!!!!! Хто це "ми" бидло? Вас же в Україні "їхтамнєт". Ти ветеранарсько-трольский шмат рацсьцицка-фашистсько-окупантського сцикливого лайна коли ж ви обиреш київський цвинтар, а? Ось там слякоть усе і одержиш. Що таке руцськай, обісрався?

Відповісти | з цитатою

4

1.02.18 22:52

Ящо ти - бидло - "я не в курсе", то на х...я ти піз...ш про те, про що ти "не в курсе". Ветеранарсько-трольский шмат рацсьцицка-фашистсько-окупантського сцикливого лайна - ти кінчений ідіот та казковий довбой...б. Недарма ж ваш лавров назвав тебе і таких як ти - дебіли бл...дь.

Відповісти | з цитатою


 

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…