Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
5
підняти

НКРЭКУ планирует трехэтапное увеличение тарифов на транспортировку нефти

Национальная комиссия, осуществляющая госрегулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг Украины (НКРЭКУ) на заседании в пятницу одобрила проект постановления о трехэтапном увеличении тарифов на транспортировку нефти трубопроводами АО Читати повністю »
13.09 14:16 Interfax.com.ua

Коментарі

Гість: Лука 47

1

13.09.19 15:24

"Спасибо" за это новому президенту, "заботится" о своём народе, который выбрал его...

Відповісти | з цитатою

2

13.09.19 16:29

Відповідь на [1] від Гість: Лука 47

"Спасибо" за это новому президенту, "заботится" о своём народе, который выбрал его...
Та шо Зеленский? Это очередная пешка в партии США-Россия. Америка вложила в Майдан 5 миллиардов долларов, благодаря которым вы и живёте все краше, всё веселее.

Відповісти | з цитатою

3

13.09.19 21:21

Відповідь на [2] від Высший Разум

Га-аааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Путлераст, а ти є...е як ми живимо у своїй власній країні? Як хочемо, так і живимо. І вас - окупантську фашистську кацапню це аж ніяк не є...е. Забудьте суки йоб...ні про Україну раз і назавжди. Зрозуміло тобі, путлераст?

Відповісти | з цитатою

4

14.09.19 08:37

Сколько ненависти.. , мало в жизни праблем..
Добрее быть нужно .

Відповісти | з цитатою

5

14.09.19 11:37

Енергоресурси не можуть бути дешевими.Заробляти потрібно більше.

Відповісти | з цитатою

6

14.09.19 19:12

Відповідь на [3] від molfar 2

Мольютрахнутый,тебя снова с дурдома выпустили?Кроме матов на вражеской мове в малоумной башке ничего нет.С палаты в дурдоме тебе виднее як живимо :га-ааааавно!

Відповісти | з цитатою

7

15.09.19 22:56

Відповідь на [6] від ел

О-ооооооооооо!!!!!!!!!! А ти-то, ти-то путлерастична йоб...нь зідки вилізло? А у чому ти так провинилася, що ваша ФСБ майже на 2 роки відсторонила тебе від тролінгу? Чуеш путлераст, а ти чого втік з твоєї парашки до Німеччини, Дортмунд? Чуеш путлераст, а ти ще не покликав вашого вовку-пуцьку до Німечини "врятувати тебе від німецьких нациків, які утискають твою руцсьцку мову", тому що у їхній Німеччині твоя руцсьцка мова, як і ви кацапня, і на х...й нікому не всралася?

Відповісти | з цитатою

8

15.09.19 23:03

Відповідь на [4] від Ярик 84

От коли в Україні більше ніколи не смердитиме жодною кацапо-фашистською окупантською падалю та жодним їхнім місцевим дуполизом зрадником, коли кацапо-фашистський райх відшкодує Україні усі завдані війною збитки, коли зрадницькі резервації чужемовних україноненависників будуть на колінах вималювати пробачення за зраду, от тоді, мабуть, якось згодом, з часом, коли усі ці рани почнуть заживати, от тоді можна буде замислитися і про "Добрее быть нужно".

Відповісти | з цитатою

9

15.09.19 23:55

Відповідь на [3] від molfar 2

Молфарчик бля, тебя снова выпустили на охоту за залупами?

Відповісти | з цитатою

10

16.09.19 01:38

Відповідь на [9] від _Шматко_

Га-аааааааааааа!!!!!!!!!! О, давно ти, сциклива, тупорила, кацапофашистька, трольська, пізд...больська russisches schisses schwein, не вилазила разом з вашої фсб-ної ботохферми, разом із такою самою залупою як і ти - ел. Так за 2 роки, ти коли нарешті набересся твоєї руцська-путлерастично-фашистської сміливості та обереш для себе один з києвських цвинтарів, щоби там одержати одну відповідь на усі твої запитання, а, залупа?

Відповісти | з цитатою


 

Сторінки: 1 2 попередня наступна

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…