Фото сюжету
Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
0
підняти

"Радіація не визнає кордонів": Зеленський у річницю аварії на ЧАЕС закликав до звільнення ЗАЕС

У річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС, яка сталася 26 квітня, 1986 року, президент України Володимир Зеленський закликав світ чинити тиск на Росію, щоб забезпечити звільнення ЗАЕС від окупантів. Про це Володимир Зеленський повідомив у Facebook. Читати повністю »
26.04 11:45 Bigmir.net

Обов’язок усього світу — тиснути на Росію так, щоб ЗАЕС була звільнена, — Зеленський у річницю Чорнобильської катастрофи

Світ повинен тиснути на Росію так, щоб Запорізька атомна електростанція (ЗАЕС) була звільнена й повернута під повний контроль України та щоб усі атомні об’єкти в країні були убезпечені від російських ударів. Читати повністю »
26.04 10:59 uatv.ua

Зеленський зробив заяву у річницю аварії на ЧАЕС

Президент Володимир Зеленський у річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС, яка сталася 26 квітня 1986 року, закликав світ чинити тиск на Росію, щоб забезпечити звільнення Запорізької АЕС від російських окупантів. Читати повністю »
26.04 10:38 Корреспондент.net

Коментарі

1

27.04.24 11:00

Володимир Зеленський,зі своїми "братками" будував нові дороги-по завищеній ціні,Будував зі сторони Білорусії в напрямку Чернобиля.По якій з Білорусії їхали російські окупанти в напрямку Чернобиля,Окуповувати Україну.

Відповісти | з цитатою


 

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…