Санта Дімопулос відреагувала на чутки про зради колишнього чоловіка та свого нового бойфренда

Санта Дімопулос відреагувала на чутки про зради колишнього чоловіка та свого нового бойфренда (GlavPost)

Українська співачка Санта Дімопулос відповіла на запитання про зради колишнього чоловіка, а також висловилася про свого нового бойфренда.Так, нещодавнє розлучення артистки викликало в Мережі шквал обговорень. Співачка не розкривала подробиць розриву з бізнесменом Ігорем Кучеренком, тож у фанів виникло чимало запитань. Зокрема, користувачі припустили, що колишній чоловік зрадив Санту, тож поцікавилися у неї, як вона це пережила.Дімопулос була здивована такому запитанню. Утім, вона дала чітко зрозуміти, що в їхньому з Кучеренком шлюбі зрад не було."Бог помилував, зраду я у своєму житті не переживала", - відповіла артистка.


РЕКЛАМА

Окрім того, у Мережі навіть почали з'являтися чутки, що Дімопулос більше не самотня. Фани навіть попросили співачку показати нового бойфренда. Утім, вона зазначила, що наразі самотня: "Я сама собі бойфренд".

Виконавиця додала, що поки що не готова до нових стосунків, а тим більше до шлюбу. Після розлучення знаменитість хоче зайнятися собою та поринути у розвиток. Артистка також переконана, що ще зустріне коханого чоловіка."Та ви що? Я тільки вийшла зі стосунків, яке заміжжя? Якщо чесно, я навіть не думаю про це. Я займаюся собою, своїм розвитком, я поки хочу бути у стосунках із собою Також я впевнена, усе дороге серцю і чарівне відбудеться, коли на те не чекаєш", - зазначила виконавиця.

РЕКЛАМА