Сало відомо, що до таки причетні безпілотники ГУР

Головне за день:

В ніч проти 9 квітня два безпілотники атакували навчальний авіацентр підготовки льотного складу імені В. П. Чкалова у Борисоглібську, Воронезька область, Росія.

За даними очевидців, дрони врізалися у фасад будівлі на рівні четвертого поверху з інтервалом в одну годину. Внаслідок вибухів пошкоджено фасад та скління навчального центру. Постраждалих немає.

Російські ЗМІ повідомляють про нібито збиття чотирьох безпілотників над територіями Бєлгородської та Воронезької областей, а також ракети “Нептун” біля узбережжя окупованого Криму.

Також читайте: У Росії майже вигорів унікальний корабель “Катерина Велика”

Водночас губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що місцева ППО і та засоби РЕБ нібито виявили та знищили безпілотник літакового типу на території регіону.

За даними ГУР, внаслідок атаки БПЛА по Борисоглібському навчальному авіацентру у Воронезькій області було вражено головний виробничий цех авіазаводу.

“Деталі розкривати не будемо, але за попередньою інформацією вражені основні виробничі потужності підприємства”, – повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦