Мобільна техніка

Pixel 9 Pro Fold — це назва майбутнього складаного смартфона Google

0

Минулого року Google вийшов на ринок складних телефонів, анонсувавши Pixel Fold. Було кілька повідомлень про те, що бренд працює над своїм складним телефоном другого покоління. Чутки попередньо називають згаданий пристрій Pixel Fold 2. Однак нещодавній звіт AndroidAuthority показує, що пристрій буде називатися Google Pixel 9 Pro Fold.

Майбутня складна модель від Google належить до серії Pixel 9

За даними видання, від інсайдера Google стало відомо, що з’явиться четвертий пристрій серії Pixel 9. Цей пристрій називається складаним телефоном. У звіті зазначено, що Pixel 9 і Pixel 9 Pro мають кодові назви «tokay» і «caiman».

З іншого боку, кодові назви «Komodo» і «comet» належать Pixel 9 Pro XL і Pixel 9 Pro Fold. Програмне забезпечення для телефонів Pixel цього року також згадує ці імена. Звіти показали, що складаний Pixel другого покоління, який тепер, як кажуть, має Pixel 9 Fold Pro, матиме чіп Tensor G4. Злиті рендери пристрою показали, що його дизайн буде більше відповідати серії Pixel 9.

Згідно з попередніми повідомленнями, Pixel 9 Pro Fold матиме 8,02-дюймовий складний екран усередині та 6,29-дюймовий дисплей з кришкою. Згідно з повідомленнями, пристрій буде поставлятися з 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, 256 ГБ пам’яті UFS 4.0 і помічником Pixie AI. Тепер, коли кажуть, що наступний складаний пристрій компанії стане частиною серії Pixel 9, він, ймовірно, вийде з обкладинки в жовтні цього року.

Comments

Comments are closed.