RU
 

На Херсонщині росіяни поранили двох людей, серед них - дитина

Текст: ,  16 квітня 2024, 08:40
0
170
На Херсонщині росіяни поранили двох людей, серед них - дитина
Фото: Корреспондент.net (ілюстративне фото)
За добу російські війська поранили двох жителів Херсонщини

Протягом минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерне, Велетенське, Білоусове, Львове, Тягинку, Микільське, Одрадокам'янку, Кізомис, Дніпровське, Янтарне, Білозерку, Веселе, Козацьке та місто Херсон.

За попередню добу російські війська обстрілювали Херсон і ще 14 населених пунктів області. Про це вранці у вівторок, 16 квітня, повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Повідомляється, що протягом минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерне, Велетенське, Білоусове, Львове, Тягинку, Микільське, Одрадокам'янку, Кізомис, Дніпровське, Янтарне, Білозерку, Веселе, Козацьке та місто Херсон.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено   приватних будинків. Були зафіксовані влучання в об’єкти критичної інфраструктури, поштове відділення, складське приміщення та автомобіль. Через російську агресію 2 людини дістали поранення, одна з них - дитина ", - йдеться в повідомленні керівника ОВА.

Повідомляється також, що під час нічної дронової атаки сили протиповітряної оборони України знищили над територією області два Shahed-131/136.

Нагадаємо, голова СБУ Василь Малюк повідомляв, що Службі безпеки України вдалося запобігти вбивству начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

Начальник Херсонської ОВА прокоментував замах на його життя

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
У США розкритикували ухвалення Грузією закону про "іноагентів"
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
Ворог закріпився в Очеретиному - ЗСУ
Зеленський зробив заяву щодо Саміту миру
Нова Пошта показала склад в Одесі після удару
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ХерсонХерсонская областьобстрелранение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі