У Дніпрі та області горіли автівки: що сталося

Дніпровські вогнеборці ліквідували займання автомобіля

Учора о 20:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Орловська Новокодацького району міста Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогнем охоплений моторний відсік автомобіля "Mercedes" та існує загроза розповсюдження пожежі на салон. Загальна площа пожежі склала 4 кв.м.

Займання ліквідовано о 20:43.

Внаслідок події загиблих та травмованих немає.

До місця виклику залучено 4 рятувальника та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Раніше 15 квітня о 14:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Раївка Синельниківського району горить вантажівка.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику встановлено, що вогнем охоплений моторний відсік та кабіна вантажного автомобіля "Renault" на загальній площі 6 кв.м. Також, існувала загроза поширення пожежі на причіп транспортного засобу.

Загиблих та травмованих немає.

Займання ліквідовано.

До гасіння пожежі залучено 8 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі транспорт тиждень курсуватиме зі змінами

З 16 по 22 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Богдана Хмельницького діятимуть зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як курсуватиме транспорт на лівому березі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі та області оновили графіки аварійного відключення світла (адреси)

У ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" опублікували перелік адрес, які потрапляють під графік аварійного відключення електроенергії, якщо такі будуть запроваджені по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. Коли вони запроваджуються та чому у них потрапляють одні й ті самі адреси – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися