У Дніпропетровській області 30-річний чоловік наругався над Меморіалом Героїв

Фігуранту загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років

Поліцейські м. Кривий Ріг повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій біля Меморіалу Героїв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини. За даними місцевих пабліків, чоловік помочився на меморіал.

Злочин стався 12 квітня близько 23-ї години на території Центрально-Міського району м. Кривий Ріг. Як встановили поліцейські, 30-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння підійшов до Меморіалу Героїв та з особливим цинізмом вчинив хуліганські дії.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські встановили всі обставини події та чоловіка, який вчинив злочин.

15 квітня дізнавачі Криворізького районного управління поліції повідомили місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі транспорт тиждень курсуватиме зі змінами

З 16 по 22 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Богдана Хмельницького діятимуть зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як курсуватиме транспорт на лівому березі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі та області оновили графіки аварійного відключення світла (адреси)

У ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" опублікували перелік адрес, які потрапляють під графік аварійного відключення електроенергії, якщо такі будуть запроваджені по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. Коли вони запроваджуються та чому у них потрапляють одні й ті самі адреси – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися