У центрі Одеси у ДТП постраждали двоє дітей

У центрі Одеси у ДТП постраждали двоє дітей.

У центрі Одеси у ДТП постраждали двоє дітей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 квiтня 11:09

У понеділок, 15 квітня, на перехресті вулиці Ніжинської та Дворянської в Одесі у ДТП постраждали діти. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, водій автомобіля Toyota Prius, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не зважила на дорожню обстановку і зіткнулася з автомобілем Toyota Land Cruiser. Постраждали два хлопчики дев'яти та десяти років, які перебували у Toyota Prius. Їх доставили до лікарні попередньо із закритими черепно-мозковими травмами, струсом головного мозку та забоями рани тім'яної ділянки голови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Двох водіїв перевірили на стан сп'яніння – вони були тверезі. Слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області вирішили питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження, що потерпів середній тяжкості України). Повні обставини події встановлюються.

  • У центрі Одеси у ДТП постраждали двоє дітей фото
  • У центрі Одеси у ДТП постраждали двоє дітей фото 1

У центрі Одеси у ДТП постраждали двоє дітей фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах