Андрій Ніколенко насмерть збив 18-річну дівчину

Головне за день:

Офісом Генерального прокурора України повідомлено, що народному депутату України від “Батьківщини” Андрію Ніколаєнку буде оголошено про підозру у справі про смертельну ДТП, яка сталася на Житомирщині у листопаді 2023 року.

Розслідуванням встановлено, що 3 листопада 2023 року близько 10:00 год на трасі “Київ-Чоп” поблизу села Березівка автомобіль під керуванням Андрія Ніколаєнка збив 18-річну дівчину, яка перебігала дорогу.

Також читайте: На фронті загинув військовий Павло Петриченко

Нардепу інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідством встановлено, що Ніколаєнко порушив Правила дорожнього руху та перевищив дозволену максимальну швидкість, що призвело до трагічного наїзду. Від отриманих травм дівчина загинула на місці події.

Нагадаємо, що 3 листопада 2023 року на трасі Київ-Чоп Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину. Після ДТП нардеп публічно заявив, що сприятиме слідству та запевнив, що був тверезим та не порушував правил дорожнього руху.

Очікується, що найближчим часом Ніколаєнку буде оголошено про підозру та обрано запобіжний захід.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦