Сина депутату народила коханка, яка молодша за нього на 11 років 

Головне за день:

Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком.

Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, з якою був у шлюбі 15 років, закрутив новий роман. Його дівчиною стала на 11 років молодша Ірина. У пари дев’ять місяців тому народився син, якого назвали Володимиром. 

Як зізнається нардеп, їхні стосунки зав’язалися просто під час того, як його ексдружина з їхніми дітьми виїхала за кордон під час війни.

Також читайте: Нардепа судитимуть за смертельну аварію

“Наразі я закоханий і щасливий, попри суди й тиски. Мабуть, я був винен у тому, що я її (колишню дружину – прим. ред.) відпустив за кордон. Потрібно було б наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в тому не було потреби. Вона вперлася, бо її мама про все домовилася в Празі. І тоді пішов цей розкол. Була злість. Вона мене не послухала. Вона зробила так, як мама їй сказала”, – розповів Вірастюк в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Окрім того, стронгмен зізнається, що на заваді щасливого подружнього життя з Інною стали різні погляди на виховання дітей.

Наразі ексдружина знаменитості вже тривалий час проживає з дітьми в Україні в його квартирі в Києві.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦