У Грузії знову неспокійно. Місцеві жителі вийшли на масштабний протест через другу спробу влади провести через парламент аналогічний російському закон про «іноагентів».

Торік у травні документ уже намагалися проголосувати, але тоді масове невдоволення населення змусило парламент відкласти плани.

Причина невдоволення громадськості, окрім очевидних нападок на свободу слова, полягає в тому, що такий закон фактично ставить хрест на шансах Грузії увійти до Євросоюзу.

У зв’язку із цим у владних колах країни стався розкол. Радикально проти ініціативи виступають опозиціонери, президент Зурабішвілі та представники МЗС.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Градус напруги у стінах парламенту напередодні дійшов до краю і закінчився бійкою. Депутат Елісашвілі напав на голову правлячої фракції Мдинарадзе, після чого заявив, що «вдарив кулаком по російській фізіономії».

Популярне: