Володимира Зеленського обурила вимога адміністрації президента США під час зустрічі на Мюнхенській конференції з безпеки. Про це повідомляє авторитетна газета The Washington Post.

За даними видання на полях саміту, глава України провів переговори з віцепрезидентом Камалою Харріс, в ході яких отримав прохання від американської сторони утриматися від ударів по російських нафтопереробних заводах.

Ця вимога, як зазначає джерело, викликала у Зеленського та його команди роздратування, адже тактика ударів по НПЗ показала свою надзвичайну ефективність, вивівши з ладу 10% російських потужностей із переробки нафти — головного джерела доходів країни-агресора.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цікаво, що така позиція Білого дому вже розкритикована в США. Адміністрацію Байдена не без причини звинуватили у страху зростання цін на бензин напередодні виборів, через що Вашингтон намагається обмежити Київ у своїй боротьбі проти агресора.

Популярне: