Побив до смерті: на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві

Чоловік побив знайомого до смерті та намагався приховати сліди

Поліція Одеського району затримала чоловіка, який жорстоко побив свого односельця і покинув його на дорозі, де потерпілий пізніше помер. Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Рано вранці біля залізничної станції в селищі Петрівка Березівського району активіст громадської організації знайшов тіло чоловіка без ознак життя і сповістив на спецлінію "102".

Під час розслідування поліція встановила особу загиблого та деталі його смерті. 42-річний житель села Нові Шомполи Одеського району прибув до Петрівки разом зі своїм 43-річним знайомим. Обидва чоловіки випили алкоголю біля магазину та побілися біля залізничної станції, де виникла сутичка. Старший з них жорстоко побив молодшого, після чого він втратив свідомість. Нападник перетягнув потерпілого з дороги на узбіччя, де той невдовзі помер, а сам втік з місця злочину.

Тіло потерпілого було направлене на судово-медичну експертизу, яка підтвердила, що причиною смерті був крововилив у мозок.

Того ж дня поліція виявила та затримала правопорушника, у якого були вилучені біологічні зразки та речі, що могли бути корисними для слідства. Чоловік признався в злочині, але відмовився називати причину конфлікту зі своїм знайомим, скаржачись на сп’яніння.

Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі клопочемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – прокоментував начальник відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції Павло Трофименко.


Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


хунта

16 квітня 2024, 16:13

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3507524-sergij-cudinovic-svasennik-pcu.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися