Сало є вкрай популярною стравою в нашій країні та фактично символом української кухні. Багато людей вживають цей продукт практично щодня, адже він по-справжньому універсальний.

Але чи це шкідливо? Щоб відповісти на це питання, потрібно розібратися з деякими деталями.

Так, велику різницю має те, в якому обсязі здійснюється споживання сала. Якщо йдеться про 30-50 грам як доповнення до основної страви, то жодних проблем це не принесе.

На додаток, через наявність такого продукту в раціоні в організмі відбудуться також деякі позитивні зміни.

Зокрема, очікується поліпшення травлення та роботи жовчного міхура. Крім того, цілюще регулярне вживання сала впливає на функціонування серця та судин.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також не варто забувати, що в салі міститься велика кількість вітамінів A, D, E, а також цинку та калію.

Популярне: