ТОП-5 фільмів для родинного перегляду

Ці фільми обов’язкові для перегляду усією родиною – буде цікаво

Якщо ви полюбляєте переглядати фільми ввечері усією родиною, то ця підбірка для вас. Портал "Коментарі" зібрав топ-5 цікавих фільмів, які захоплюють з перших хвилин.

Фільм "Родина за хвилину" (2018). Жанр: фільм, драма, комедія. Країна: США.

picture

Зазвичай будинок підбирається під багатодітну сім'ю, але ось подружня бездітна пара Піта і Еллі зробила все по-іншому. Спочатку в комедії "Родина за хвилину" вони купили величезний будинок, а потім, щоб зайняти ванні і якось прибрати порожнечу, вирішили його заповнити дитячим гомоном. А оскільки Еллі народжувати було вже пізно, то у них дозріло геніальне рішення – когось усиновити.

Фільм "Містер Черч" (2015). Жанр: драма, комедія. Країна: США.
picture

Події драми "Містер Черч" розгортаються у Лос-Анджелесі 1971 року. Мері вступила в нелегку пору свого життя, адже її чоловік помер і турботи про дочку Шарлі, що дорослішає, повністю лягли на плечі жінки. Героїні особливо нелегко, адже вона невиліковно хвора. Жінка не каже дочці правду, щоб дівчинка не переживала. Єдиним, хто знає про все, став новий кухар — містер Генрі Черч, найнятий померлим чоловіком на півроку. Поява незнайомого темношкірого чоловіка на кухні стала для Шарлі неприємним сюрпризом. Дівчинка не відразу прийняла містера Черча, але незабаром не уявляла свого життя ні без кулінарних шедеврів Генрі, ні без його книг, порад та турботи. Генрі Черч отримав оплату за період роботи у Мері, якій лікарі відвели максимум шість місяців.

Фільм "Там, де співають раки" (2022). Жанр: трилер, драма, екранізація, детектив. Країна: США.
picture

Події розгортаються у Північній Кароліні. У найвіддаленішій болотистій місцевості усамітнено живе дівчина Кая (Дейзі Едгар-Джонс). Вона дуже любить природу та охоче проводить майже увесь свій час серед місцевих боліт, уникаючи людей. Її дитинство не було щасливим. Матір потерпала від знущань батька-алкоголіка, а старші брати та сестри Каї мріяли втекти подалі як тільки дозволить вік. Дівчині складно даються стосунки з іншими людьми, але деколи це все ж таки вдається.

Фільм "Арахісовий сокіл" (2019). Жанр: комедія, пригоди, драми, спортивні. Країна: США.
picture

У центрі історії знаходиться Зак - хлопець з синдромом Дауна, який змушений жити в будинку для людей похилого віку, де за ним доглядає доглядальниця Елеанор. Одного разу вночі він втікає зі своєї палати, щоб здійснити заповітну мрію - стати рестлером. У той же час дрібний злочинець Тайлер рятується від переслідувачів в болотистій місцевості, де випадково зустрічає Зака, який потребує допомоги. Герої швидко знаходять спільну мову і відправляються на пошуки школи рестлінга, а через деякий час до них приєднується добродушна Елеонор, яку директор будинку пристарілих відправив на пошуки втікача ...

Фільм "Зелена книга" (2018). Жанр: комедія, драми, біографія. Країна: США.
picture

Дія фільму, заснованого на реальних подіях, розгортається в 1962 році. Італо-американець Тоні на прізвисько "Базіка" працює викидайлом в одному з престижних нічних клубів Бронкса. Коли заклад закривається на ремонт, Тоні вирішує знайти тимчасову роботу, і незабаром у нього з'являється пропозиція. Відомий афроамериканський піаніст Дон Ширлі збирається в турне по південних штатах, і йому потрібен хороший водій і людина, здатна вирішити в дорозі будь-яку проблему, в одній особі. Обумовивши всі нюанси і прийшовши до спільної згоди, талановитий музикант і вибивала з Бронкса вирушають в дорогу, взявши з собою "Зелену Книгу" - спеціальний путівник, в якому описані всі безпечні для афроамериканців місця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися