Щоб приготувати ніжне та дуже смачне куряче філе під шубою нам знадобляться такі інгредієнти:

куряче філе – 2 шт.
яйце варене – 2 шт.
сир твердий – 150 г
помідор – 1 шт.
цибулина – половинка
зелень – за смаком
часник – 3 зубчики
сметана – 60 г
сіль, перець, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Для початку розрізаємо грудку вздовж і відбиваємо

Далі натираємо м’ясо сіллю, перцем та спеціями. Вкладаємо у форму для запікання

Для приготування «шуби» змішуємо в одній ємності сметану, сир, часник, томати, цибулю та яйця.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Масу, що вийшла, укладаємо рівним шаром на кожне філе

Зверху присипаємо натертим сиром і відправляємо запікатися на 30 хвилин.

Популярне: