Щоб приготувати ніжне та дуже смачне куряче філе під шубою нам знадобляться такі інгредієнти:
куряче філе – 2 шт.
яйце варене – 2 шт.
сир твердий – 150 г
помідор – 1 шт.
цибулина – половинка
зелень – за смаком
часник – 3 зубчики
сметана – 60 г
сіль, перець, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Для початку розрізаємо грудку вздовж і відбиваємо
Далі натираємо м’ясо сіллю, перцем та спеціями. Вкладаємо у форму для запікання
Для приготування «шуби» змішуємо в одній ємності сметану, сир, часник, томати, цибулю та яйця.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Масу, що вийшла, укладаємо рівним шаром на кожне філе
Зверху присипаємо натертим сиром і відправляємо запікатися на 30 хвилин.
Популярне: