RU
 

Шмигаль у США зустрівся з представниками бізнесу

Текст: ,  16 квітня 2024, 22:55
0
901
Шмигаль у США зустрівся з представниками бізнесу
Фото: Денис Шмигаль, Фейсбук
Шмигаль у США провів зустріч з американським бізнесом

Головною темою зустрічі стало залучення американських компаній та інвестицій в Україну, адже країна має багато перспективних проєктів.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що у ході візиту до США провів зустріч з американським бізнесом.

"Головна тема - це залучення американських компаній та інвестицій в Україну. Ми хочемо, аби США були одним із наших ключових партнерів не тільки в оборонній сфері, але також і в економічній", - зазначив він.

За словами Шмигаля, Україна має багато перспективних проєктів.

"Експорто-імпортний банк США надає $3 мільярди для фінансування контрактів і проєктів в Україні. Розповів про найбільш перспективні сфери: енергетика, аграрна галузь, ОПК, видобуток і переробка критичної сировини, а також ІТ", - наголосив прем’єр.

Він запропонував партнерам із США створити Наглядову раду для урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій Ukraine Invest.

"Туди увійдуть керівники американських компаній. Це дозволить покращити нашу співпрацю, залучити нові американські інвестиції на наш ринок та сприятиме операційній роботі американських компаній в Україні на щоденній основі. Посилюємо нашу економічну стійкість для перемоги та відновлення", - заявив Шмигаль.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль перебуває з візитом у США. Як повідомлялося, у  Чикаго Шмигаль проводить ряд переговорів спільно зі спецпредставницею США з економічного відновлення України Пенні Пріцкер.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: СШАбизнесвстреча
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі