День ангела 17 квітня: кого та як вітати з іменинами

День ангела 17 квітня: кого та як вітати з іменинами (GlavPost)

Хто святкує день ангела 17 квітня17 квітня 2024 року привітайте з іменинами Адріана, Єфрема, Івана, Михайла, Олександра, Семена, Федора.Адріан — з латинської мови ім'я перекладається як "житель Адрії". Від дитинства хлопчик відрізняється особливим фартом. Він добрий та щирий. В дорослому віці стає сильною особистістю, яка може пожертвувати власними інтересами.Єфрем — від давньоєврейського імені означає "плідний". В дитинстві може бути дещо похмурим та замкнутим у собі. В дорослому віці відрізняється незалежним характером.Іван — походить від давньоіудейського імені і перекладається як "Божий дар". Хлопчик відкритий для спілкування зі світом, добродушний і щирий. В дорослому віці стає добропорядним і розсудливим.Михайло — має давньоєврейське походження і означає "ніхто не рівний Богу". В дитинстві допитливий і незлобливий. Часто невпевнений у собі. В дорослому віці стає доброзичливим і талановитим.Олександр — ім'я давньогрецького походження, що перекладається як "захисник". В дитинстві хлопчику притаманні сміливість та впевненіть. Він виростає у справжнього лідера, який вміє вести за собою.Семен — давньоєврейське походження, означає "Господь почув". Ще в дитинстві хлопчик відрізняється добре розвинутою інтуїцією. Він розважливий і терплячий. В дорослому віці стає дещо вразливим і заздрісним.Федір — давньогрецьке ім'я, яке перекладається як "Божественний дар". Ще від дитинства він впевнений у собі та своїх силах, організований і цілеспрямований. В дорослому віці стає дещо дратівливим.День ангела 17 квітня — душевні привітання в прозі і віршах


РЕКЛАМА

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.***Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,Щоб щастя сімейне його берегло,Щоб радість завжди була на порозі,А лихо в далекій і вічній дорозі.Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,Убереже Вас від біди повсюди,Нехай несе Вам радість кожна мить,І благодать Господня з Вами буде.***Вітаю тебе від щирого серця з Днем ангела. Бажаю медового щастя і солодких поцілунків, міцних обіймів і вірних надій. Нехай життя твоє буде сповнене щасливими світанками і сонячним настроєм, красивими заходами і неймовірною радістю душі.***Мій Ангелику маленький,Бережи моє серденько:Не пусти гріха до нього,Щоб не скривдив я нікого.Щоб не стало в серці темно –Покажи, як бути чемним!***Дорогий мій друг. У кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди знаходиться десь біля нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі й твоєму ангелові побільше сонячних днів та радості в житті.Читайте також: 17 квітня — яке церковне свято, що потрібно з'їсти для здоров'я і щоб гроші водилися Яке 17 квітня свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити

РЕКЛАМА