Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ заявив, що влада "похоронила" закон про мобілізацію одним реченням
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ заявив, що влада "похоронила" закон про мобілізацію одним реченням

Капітан ЗСУ критикує владу за скасування демобілізації в законі про мобілізацію в Україні. За його словами, це стане ще одним демотивуючим фактором у війні в Україні.

17 квітня 2024, 10:30 comments4383
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат та військовий у відставці Ігор Лапін вважає, що прийнятий Верховною Радою закон про мобілізацію було "похоронено" одним забраним реченням про демобілізацію в Україні.

Офіцер ЗСУ заявив, що влада "похоронила" закон про мобілізацію одним реченням

Ігор Лапін. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" Ігор Лапін заявив, що відсутність демобілізації стало демотивуючим чинником долучатись до лав ЗСУ для захисту країни у війні.

"Влада "похоронила" мобілізацію одним реченням у законі, яке забрали. Зокрема, питання демобілізації. В даному контексті це вбило будь-яку мотиваційну складову для наших громадян, які хотіли йти до рекрутингового центру", — говорить Лапін.

54-річний військовий у відставці вважає, що це виглядає так, ніби людей будуть "мобілізувати до пенсії". За його словами за відсутності бойових дій військовослужбовці звільнялись у 45 років, а тепер зможуть тільки після 60.

Капітан ЗСУ наголосив, що заяви ВР про нібито розгляд закону про демобілізацію найближчим часом є "повною брехнею".

"Я знаю багатьох людей, які говорили, що не готові йти добровольцями, але якщо прийде повістка, то мобілізуються. То сьогодні навіть такого мотиву немає в людей. Обіцяти ж розгляд законопроєкту про демобілізацію протягом 8 місяців є повною брехнею. Немає ніяких норм про розгляд протягом 8 місяців", — додав Ігор Лапін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що офіцер ЗСУ назвав нову лазівку для ухилянтів, яку прийняли в законі про мобілізацію в Україні.

Також "Коментарі" писали про народну депутатку Мар'яну Безуглу, яка назвала винних у тому, що в Україні не буде демобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 квітня 2024, 10:14

Навколо повно військових всі думали що це і є ротація. А якщо вони не з фронту тоді хто ці піксельні чоловічки? Ряджені які маскуються під ЗСУ? Вже всі приватні охоронні структури та муніципальна гвардія перефарбували свої авто у матовий колір та одягнулись у піксель щоб їх не чіпали військомати, мовляв, вони вже служать. АТБ Епіцентр МХП зараз маскують своїх охоронців, чекаємо коли одягнуть їх у піксель. Це така місія і цінності бренду: кричати про "наближаємо перемогу", а насправді ховати від мобілізації на догоду Путіну.


Новини