Одеса розширює зони відпочинку: в місті відкривають два парки

Парки відкриють для відвідування вже цієї суботи

З 20 квітня одесити та гості міста матимуть можливість насолодитися красою двох парків, що були закриті від початку повномасштабного вторгнення РФ. Йдеться про Стамбульський та Грецький парки. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Комунальники завершили роботи з санітарного прибирання, підрізання дерев, а також висадження квітів і зелених насаджень. Також було відремонтовано паркові меблі, перевірена система зовнішнього освітлення, налаштована робота фонтанів та підготовлені дитячі майданчики.

Минулого року був відкритий для відвідування Приморський бульвар - найулюбленіше місце прогулянок одеситів і гостей нашого міста. Сьогодні маємо погодження від військової адміністрації та готуємо до відкриття Стамбульський і Грецький парки. Це стало можливим завдяки нашим військовим - мужнім та хоробрим вартовим нашого міста. Також хочу окремо сказати слова подяки  країнам, які спочатку доклали зусиль, щоб ці парки з'явилися в Одесі, а сьогодні надають всебічну допомогу,  щоб захистити наше місто від ворога, – сказав Геннадій Труханов. 


Крім того, для відвідування відкриють Потьомкінські сходи. Втім, варто зазначити, що по вулиці Приморській можна буде пересуватись виключно транспортом, пішохідний рух заборонений. 

Нагадаємо, на спільній нараді міського голови Геннадія Труханова, очільника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера та представників місцевого бізнесу обговорили низку питань, спрямованих на підтримку підприємництва та розвиток туристичного сезону. Однією з ключових тем була зміна часу продажу алкогольних напоїв. До котрої можна буде придбати алкоголь – читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися