З витратою 5,1 л/100 км: представлено новий Nissan Qashqai 2024

0
757
Nissan Qashqai 2024
-->

Першопроходець у висококонкурентному сегменті кросоверів, Nissan Qashqai, тільки у Європі розійшовся за останні три роки тиражем понад 350 000 екземплярів.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Щойно у Парижі компанія Nissan презентувала оновлений кросовер Qashqai третього покоління. Передня решітка радіатора Qashqai була повністю змінена – тепер вона складається з десятків глянцевих тривимірних елементів у формі коми, пофарбованих глянцевою чорною фарбою. Нові фари тепер оснащені адаптивним модулем дальнього світла, корисного для покращення видимості в умовах слабкого освітлення та туману. Під основною лінзою денні ходові вогні складаються з п’яти маленьких лінз, які мають таку ж форму, що й “коми” головної решітки.

Nissan Qashqai 2024

Ззаду форма ліхтарів залишилася незмінною, але композицію ліхтарів усередині блоку було перероблено. Елементи червоного освітлення тепер складаються з чотирьох окремих елементів, які повторюють форму “ком” передньої решітки. Змінено також бампери.

В салоні встановлена нова інформаційно-розважальна система Nissan Connect, створена на основі Google Android. Оновлений Qashqai стандартно постачається з Google Maps, і після входу в обліковий запис Google водії можуть отримати доступ до своїх улюблених місць і визначних місць. Це зменшує залежність від мобільного телефону та стільникової телефонної мережі. Оновлення по повітрю гарантує, що інформація на карті завжди актуальна.

Nissan Qashqai 2024

Google Assistant дозволяє використовувати голосові команди. Наприклад, щоб керувати системою вентиляції автомобіля, підігрівом сидінь і лобового скла або щоб спрямувати до наступного пункту призначення. Крім того, водії можуть здійснювати телефонні дзвінки та слухати аудіоінструкції, не відриваючи очей від дороги.

Nissan Qashqai 2024

Також значно оновлено фірмовий монітор кругового огляду (AVM). Коли вибрано задній хід, зображення чотирьох зовнішніх камер поєднується, щоб отримати вид транспортного засобу з висоти пташиного польоту, що дозволяє маневрувати при паркуванні з максимальною впевненістю. Крім того, функція “огляд капота”, дозволяє водієві бачити положення передніх коліс так, ніби він дивиться на них ззаду, що дає змогу точно маневрувати у вузьких місцях, наприклад на багатоповерхових автостоянках, де є бетонні бордюри, які можуть пошкодити колеса.

Nissan Qashqai 2024

Поліпшена й інноваційна електрифікована трансмісія e-POWER: бензиновий двигун виробляє електроенергію, яка використовується для приводу коліс. Це набагато простіше рішення, ніж в безлічі традиційних гібридів, які сьогодні продаються. Тому у кросовера відсутня коробка передач – колеса завжди приводяться в рух безпосередньо від електродвигуна. Сукупна потужність системи становить 190 к.с. Витрата пального у комбінованому циклі: 5,1-5,3 л/100 км. Як і раніше, новий Nissan Qashqai запропоновано із бензиновими 1,3-літровими турбомоторами потужністю 140 і 160 кінських сил. Привід: передній або повний.

Nissan Qashqai 2024

Оновлений Nissan Qashqai надійде у продаж вже цього літа. Тоді ж очікується його поява в Україні. Кросовер виробляється на заводі Nissan в британському Сандерленді, де було виготовлено понад 1,3 мільйона одиниць з моменту запуску оригінальної моделі у 2007 році.

Майже електрокар: тест-драйв незвичайного Nissan Qashqai E-Power

Презентовано новий Nissan Note із витратою 4,6 л/100 км: оприлюднено ціни

7800 доларів: представлено найдешевший кросовер Nissan

Додати коментар