Мешканців Дніпра попередили: що буде від завтра

Через ремонт доріг у Дніпрі відбуваються зміни в роботі транспорту

З 18 по 30 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по бульв. Слави діятимуть зміни у русі громадського транспорту:

- тролейбуси №21 тимчасово припинять рух;

- тролейбусний маршрут №16 буде посилено, з оновленим розкладом можна буде ознайомитись на сайті: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

  у перші дні проведення робіт кінцеву зупинку автобуса №157А може буде переміщено на перехрестя бульв. Слави та вул. Олександра Кукурби.

Також з 8:00 19 квітня до 17:00 25 квітня буде перекрито рух через залізничний переїзд 178 км по вул. Мукачівській для виконання ремонту. На час перекриття автобус № 92 курсуватиме за скороченим маршрутом. Кінцева зупинка буде біля залізничного переїзду.

У разі будь-яких змін повідомлятиметься додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі ухвалили рішення видалити деякі дерева: де саме

У Дніпрі омолоджують здорові дерева та спилюють аварійні. Кипить робота по всьому місту, зокрема й у школах. Роблять за заявками мешканців та закладів освіти. Як розглядається заявка та які дерева можуть спиляти – читайте за посиланням.

Читайте також: У Кам’янському почали проводити рейди по пляжах

16 квітня, з метою попередження загибелі людей на водних об’єктах, травмування та виникнення нещасних випадків, рятувальники Кам’янського району провели рейди поблизу водних об’єктів та поспілкувались з громадянами про безпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися