Уламки російської ракети впали біля школи, де навчаються двоє синів артиста

Головне за день:

MONATIK розповів про те, як уламки ракети впали біля школи його синів під час обстрілу Києва

Відомий український співак MONATIK поділився шоковою історією про те, як він з сім’єю пережив обстріл Києва.

У момент атаки він разом з дружиною Іриною та синами був на зніманні. Раптом вони почули вибухи, а потім дізналися, що уламки ракети впали біля школи, де навчаються їхні діти.

“Я не показував дружині, що в мене душа в п’яти впала”, – зізнався MONATIK в інтерв’ю для програми “Ближче до зірок”. – “А потім побачив новини, що там-то вдарило, а це наша школа. Чесно, пронесло. Якби в школу потрапило, то я вже просто не уявляю, як би там життя повернулося всередині мене”.

Співак згадав, як вони з дружиною заспокоювали синів, які мужньо зреагували на трагедію.

“Вони реально ходили вдома, як герої”, – поділився MONATIK. – “Якось так психологічно вдалося їх заспокоїти тим, що вони гідно пройшли дуже складний момент, по-чоловічому, мужньо”.

Виконавець також розповів, що вони з дружиною відкрито говорять з синами про війну та про російське вторгнення.

Читайте також: Відома українська співачка зізналася, що на межі розлучення

MONATIK водить дітей на мітинги, щоб ті розуміли, як боротися за свою свободу та відстоювати права, а також усвідомлювали, який меседж несуть.

“Мені хотілося їм показати, що таке єдність, як потрібно боротися за свободу і свої права”, – пояснив MONATIK. – “Я сам до цього прийшов тільки під час повномасштабного вторгнення. І це ж акція, яка стосується наших полонених, це важливий момент. Вони чітко розуміли, що вони несуть, який меседж, вони дуже кмітливі хлопці”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦