російська федерація 17 квітня запустила три крилаті ракети “Іскандер” по Чернігову. 

Головне за день:

Кількість травмованих людей зросла до 60, серед них двоє дітей. Станом на 12:30 відомо про 13 загиблих. 

Три ракети потрапили центром міста, повідомив голова обласної адміністрації В’ячеслав Чаус. Один із «прильотів» припав на об’єкт соціальної інфраструктури, є постраждалі, уточнив виконувач обов’язків мера Чернігова Олександр Ломако. 

Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, постраждалим надається необхідна допомога. Поліціянти здійснюють поквартирний обхід пошкоджених будинків, допомагають пораненим. Продовжують працювати психологи. 

Також читайте: Зеленський жорстоко відповів Заходу, який боїться програшу РФ у війні

“Співробітники органів та підрозділів системи МВС у Чернігівській області організували здачу крові для потреб травмованих. Рятуємо, допомагаємо, фіксуємо черговий воєнний злочин росії”, – додав міністр.

Він повідомив також, що у Чернігові внаслідок ракетної атаки росіян загинула 25-річна лейтенантка поліції, яка жила в сусідньому будинку. Вона якраз перебувала вдома на лікарняному.   

Рятувальна операція на місці ракетного удару продовжується.

«На жаль, кількість загиблих може зрости. І цього не було б, якби Україна отримала достатньо коштів ППО і якби рішучість миру протидії російському терору була достатньою», — заявив президент України Володимир Зеленський.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦