Розвиток бізнесу: ветерани та члени їхніх сімей отримають гранти на 220 млн грн

Визначено 61 переможця за підсумками шостої у 2024 році хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів. Вони отримають від держави 27 млн грн на бізнес.
Розвиток бізнесу: ветерани та члени їхніх сімей отримають гранти на 220 млн грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Від старту ветеранського компоненту грантової програми "Власна справа" переможцями стали вже 500 ветеранів та членів родин учасників бойових дій. Загалом вони отримають гранти на початок чи розвиток свого бізнесу на 220 млн грн. Про це повідомила заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна.

Читайте також:

Зазначається, що визначено 61 переможця за підсумками шостої у 2024 році хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів. Вони отримають від держави 27 млн грн на бізнес.

"70% переможців шостої хвилі запросили гранти до 500 тис. грн, двоє отримають максимальний розмір коштів за цією програмою - 1 млн грн. Загалом уже 500 ветеранів та членів їхніх родин отримали позитивне рішення про надання гранту від старту цього напрямку програми на загальну суму 220 млн грн. Під час реалізації своїх бізнес-проєктів вони створять понад тисячу нових робочих місць", - розповіла Бережна.

Читайте також:

Серед 61 переможця шостої хвилі подачі заяв на гранти 36 учасників бойових дій та 25 членів родин ветеранів. 43 переможця отримали грант розміром до 500 тис. грн, 16 - до 250 тис. грн, 2 - 1 млн грн. 

Найбільше грантоотримувачів з Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської, Волинської, Кіровоградської та Вінницької областей. 

Читайте також:

Найпопулярніші сфери, у яких планують розвивати свій бізнес грантоотримувачі:

  • оптова та роздрібна торгівля;
  • тимчасове розміщування й організація харчування;
  • переробна промисловість;
  • сільське господарство;
  • надання інших видів послуг. 

Раніше ми писали, що в Україні діють програми для створення та розвитку ветеранського підприємництва.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK