close-btn

Байден проти Трампа в криптовалюті: як Boden протистоїть карткам Трампа

На тлі динамічної боротьби за голоси виборців між колишнім президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом і нинішнім лідером країни Джо Байденом на майбутніх виборах з’явився різкий розрив у цінах криптовалют, пов’язаних з кожним з них

Байден проти Трампа в криптовалюті: як Boden протистоїть карткам Трампа

Фото: collecttrumpcards.com, coinmarketcap.com

Так сталося, що Jeo Boden (BODEN), мемкоїн, що висміює чинного президента США, за останні 30 днів злетів більш ніж на 450%, в той час, як криптоактиви, пов’язані з Трампом демонструють падіння продажів, згідно з інформацією, отриманою 16 квітня.

Монета-мем про Байдена злетіла в ціні

BODEN на момент написання матеріалу переходив з рук в руки за ціною $0,6312, що свідчить про зростання на 12% за день, але втрату 22% за попередній тиждень. Втім, згідно з даними графіка, за останній місяць монета зросла на 461%.

Слід зазначити, що BODEN був запущений на початку березня 2024 року і з того часу зафіксовано стабільне зростання ціни, а також інтересу криптотрейдерів, як видно на прикладі одного трейдера Solana (SOL), який придбав 12,08 млн токенів за ціною 3 100 SOL, що становить $530 000.

Продажі NFT Трампа різко впали

Тим часом обсяг продажів цифрових торгових карток Трампа різко знизився з середини лютого, впавши з 1 503 покупок 6 лютого до поточного обсягу в 0, враховуючи, що остання торгівля відбулася 14 днів тому, згідно з даними OpenSea.

Дійсно, обсяги торгів офіційною колекцією невзаємозамінних токенів (NFT) Трампа впали в ціні більш ніж на 99% за останні 30 днів, що свідчить про зниження інтересу до активів, пов’язаних з колишнім президентом США.

Зважаючи на все вищесказане, зростання політичних активів у криптосекторі є логічним розвитком індустрії, і буде цікаво спостерігати за майбутніми траєкторіями цих цифрових активів з наближенням і проведенням президентських виборів у США.

Раніше ми писали про те, що створити власну криптовалюту сьогодні досить просто. Для цього не потрібні спеціальні знання та вміння. Достатньо лише 30 секунд вільного часу.

Вам може бути це цікаво:

google news