У Дніпрі незаконно торгували алкоголем та тютюновими виробами: в яких районах

Тютюнові та алкогольні вироби на суму понад 250 тис. гривень: дільничні офіцери поліції виявили факти незаконного продажу

Під час відпрацювання міста 13-17 квітня правоохоронці склали близько 40 адміністративних протоколів за фактами порушень правил торгівлі підакцизними товарами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Порушення поліцейські виявили у торгових точках, розташованих в Амур-Нижньодніпровському, Індустріальному, Соборному, Чечелівському, Новокодацькому, Шевченківському та Дніпровському районах міста.

З незаконного обігу правоохоронці вилучили понад 2 500 пачок цигарок, 35 електронних сигарет та понад 360 літрів алкоголю.

Відносно порушників дільничні офіцери поліції склали адміністративні протоколи за ст. 156 та ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі ухвалили рішення видалити деякі дерева: де саме

У Дніпрі омолоджують здорові дерева та спилюють аварійні. Кипить робота по всьому місту, зокрема й у школах. Роблять за заявками мешканців та закладів освіти. Як розглядається заявка та які дерева можуть спиляти – читайте за посиланням.

Читайте також: У Кам’янському почали проводити рейди по пляжах

16 квітня, з метою попередження загибелі людей на водних об’єктах, травмування та виникнення нещасних випадків, рятувальники Кам’янського району провели рейди поблизу водних об’єктів та поспілкувались з громадянами про безпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися