Американський конгрес затягнув голосування за законопроєкт стосовно допомоги Україні. Однак є надія, що справа зрушить з місця на цьому тижні. 

Спікер Палати представників Майк Джонсон обіцяв винести на голосування допомогу Україні, поділивши її на частини. Повних текстів законопроєктів ще ніхто не бачив, але західники надіються на сприятливий вихід у голосуванні.

Попри погрози від деяких конгресменів, Майк Джонсон стоїть на своєму і не намагається прискорити процес ухвалення допомоги. Чотири частини законопроєкту обіцяють допомогти розблокувати ситуацію і врятувати цей закон від занепаду.

Виступи матерів загиблих американців, які віддали свої життя за Україну, в Конгресі викликали хвилю роздумів серед законодавців. Вони наголошують на необхідності надати підтримку Україні та не забувати про внесок їхніх синів у цю справу.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Майк Джонсон стикається з опозицією власної партії через його підтримку допомоги Україні. Він стверджує, що має намір продовжувати свою роботу як спікер воєнного часу і боротьби за принципи, на яких ґрунтуються Сполучені Штати.

Популярне: