RU
 

АРМА готує на продаж картини з колекції Медведчука

Текст: ,  17 квітня 2024, 15:53
0
744
АРМА готує на продаж картини з колекції Медведчука
Фото: Пресслужба президента України
Віктора Медведчука затримали 12 квітня 2022 року, а обміняли 21 вересня

Значну частку колекції складають роботи представників художньої школи Закарпаття. Їхні картини коштують десятки тисяч доларів.

Національне агентство з розшуку та менеджменті активів (АРМА) готує до реалізації 264 картини, що раніше належали екснардепу Віктору Медведчуку. Про це напередодні повідомила очільниця АРМА Олена Дума.

"АРМА готує до реалізації 264 картини зрадника-колаборанта Медведчука, арештовані та передані агентству за ухвалою суду", – йдеться в повідомленні.

Наразі картини перебувають на тимчасовому зберіганні у Національному художньому музеї України. Значну частку колекції складають роботи представників художньої школи Закарпаття – Адальберта Ерделі, Йосипа Бокшая, Золтана Шолтаса. Їхні картини коштують десятки тисяч доларів

Співробітники АРМА провели повторний огляд колекції, а створена конкурсна комісія незабаром виставить картини на реалізацію.

Усі кошти від продажу полотен поповнять державний бюджет України.

Нагадаємо, АРМА також готує продаж автомобіля Maybach та 20 колекційних годинників, шо належали Віктору Медчедчуку.

Окрім того, АРМА оголосило про продаж яхти Медведчука Royal Romance. Мінімальна сума продажу яхти становитиме не менше 130 млн євро. Кошти від продажу підуть на обороноздатність України.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: УкраинакартиныМедведчукколлекция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі