Антикорупційники опублікували рейтинг: на якому місці Дніпро

Результати дослідження опублікували «Трансперенсі Інтернешнл Україна»

Дніпро — лідер за дослідженням антикорупційної громадської організації "Трансперенсі Інтернешнл Україна". Стан прозорості міст під час повномасштабної війни оцінювали серед 80 муніципалітетів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

У "Трансперенсі Інтернешнл Україна" зазначають: "Міські ради добре впоралися з тими індикаторами євроінтеграційних перспектив, що стосувалися бюджетної прозорості, реагування на звернення мешканців".

Дослідження містило 50 індикаторів щодо організації роботи міських рад на час дії воєнного стану, публікації інформації на офіційних ресурсах, забезпечення доступу до даних про земельні та житлові питання, комунальне майно, соціальну сферу тощо. Окремі критерії стосувалися створення можливостей для внутрішньо переміщених осіб, релокованого бізнесу і таке інше.

"Трансперенсі Інтернешнл Україна" вже вдруге проводить дослідження  стану прозорості міст під час повномасштабної війни. І другий рік поспіль Дніпро лишається лідером з прозорості серед інших міст України.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі ухвалили рішення видалити деякі дерева: де саме

У Дніпрі омолоджують здорові дерева та спилюють аварійні. Кипить робота по всьому місту, зокрема й у школах. Роблять за заявками мешканців та закладів освіти. Як розглядається заявка та які дерева можуть спиляти – читайте за посиланням.

Читайте також: У Кам’янському почали проводити рейди по пляжах

16 квітня, з метою попередження загибелі людей на водних об’єктах, травмування та виникнення нещасних випадків, рятувальники Кам’янського району провели рейди поблизу водних об’єктів та поспілкувались з громадянами про безпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися