Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у середу підтвердив початок виведення російських миротворчих сил із Карабаху, заявивши: “Так, це справді так”.

Потребувана Вірменією територія Азербайджану включає Нагірний Карабах. Так він відповів на запити ЗМІ щодо інформації азербайджанських ЗМІ про початок виведення.

Голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Григорій Карасін зазначив, що цей крок є логічним наслідком визнання цієї території частиною Азербайджану прем’єром Вірменії Нікола Пашиняном.

“Я думаю, що це абсолютно логічний наслідок визнання керівником Вірменії Нагірного Карабаху частиною Азербайджану”, – сказав Карасін.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він також додав, що “після вирішення карабахського питання вустами Нікола Пашиняна… питання перебування наших миротворців вирішувалося вже в прямому контакті з керівництвом Азербайджану, і було ухвалено рішення поетапно вивести їх звідти”.

Популярне: