Головна Новини Суспільство Скандали Співачка з українським корінням фінансує російських солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з українським корінням фінансує російських солдатів

Любов Успенська виплачує премії за підбиту техніку української армії

17 квітня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Останнім часом у російських медіа активно обговорюється персона Любові Успенської, співачки українського походження, яка зараз проживає в Росії.

Співачка з українським корінням фінансує російських солдатів

Любов Успенська виплачує премії за підбиту техніку української армії

Так, в ефірі "Росія 1" пропагандистка Маргарита Сімоньян заявила, що Успенська фінансує російських солдатів, виплачуючи їм премії за знищення військової техніки України. Наголошується, що співачка робить це із власних коштів. Зокрема, йдеться про винагороди за підбиті танки моделі Leopard, які належать українським збройним силам.

"Вона кілька разів учора сказала: "Ми – непереможні. Нас перемогти не можна". Розумієте, ця жінка народилася в Києві. І виросла в Києві, потім поїхала за кордон... І вона повернулася до Росії вже за Путіна. І вона живе в Росії. Вона з власних коштів платить премії тим, хто підіб'є танк, наприклад, Leopard", — заявила Сімоньян.

Крім того, Симоньян стверджує, що Успенська щодня дивиться телепрограми Володимира Соловйова і висловлює свою підтримку Росії, говорячи: "Ми – непереможні. Нас перемогти не можна".

За словами Симоньян, Успенська поверталася до Росії вже в період правління Путіна і у своїх висловлюваннях наголошує на готовності підтримувати країну в будь-яких обставинах: "Навіть якщо корабель моєї країни дасть текти і раптом тонутиме, я нікуди не втечу. Я робитиму все для того, щоб його рятувати”.

Нагадаємо, що колишня українка, а тепер прихильниця Путіна, мешканка Києва Любов Успенська вже має російський паспорт.

"Коментарі" писали про те, що у Кремлі похвалилися та розповіли, скільки паспортів РФ роздали українцям на окупованих територіях. Загарбники РФ продовжують паспортизацію на тимчасово окупованих українських теренах. Представники місцевого МВС відзвітували про кількість виданих паспортів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини