Головна Новини Світ ЄС "Як держава перестане існувати": Орбан назвав Україну буферною зоною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Як держава перестане існувати": Орбан назвав Україну буферною зоною

Віктор Орбан вважає, що між НАТО та Росією має існувати "буферна зона", маючи на увазі Україну.

17 квітня 2024, 16:58 comments1490
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан критикує політику Європейського Союзу щодо допомоги Україні. За його словами, такі дії не націлені на "припинення вогню" у війні, яку Україні "неможливо виграти". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

"Як держава перестане існувати": Орбан назвав Україну буферною зоною

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Лідер Угорщини Віктор Орбан намагається отримати більше голосів на червневих виборах до Європарламенту. З цією нагодою угорський прем’єр-міністр виступив на Національній конференції консерватизму, де розкритикував політику ЄС, зокрема і щодо України.

Орбан заявив, що російське вторгнення це "не війна угорців", тому потрібно зменшити допомогу Україні.

"Те, що роблять європейці, погано, це не націлене на припинення вогню, і ми серйозно не стикаємося з усіма наслідками підтримки країни, яка перебуває у війні, яку неможливо виграти", — сказав Віктор Орбан.

Крім того, Орбан додав, що Україна наразі існує лише завдяки "протекторату" Заходу, а без зброї та грошей від США та ЄС, вона "як держава перестане існувати". За словами Орбана, Україна має бути "буферною зоною" між Росією та НАТО.

"Вони завжди будуть робити все можливе, щоб було щось між російським кордоном і кордоном країн НАТО. Буферна зона має існувати", — наголосив Віктор Орбан.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Байден розкритикував Віктора Орбана, вказавши, що угорський лідер не прихильник демократії та шукає диктатуру. На це Угорщина відреагувала та викликала посла США.

Також "Коментарі" писали, що в Угорщині тисячі людей вийшли на вулиці та вимагають відставки керівництва країни, зокрема і прем'єр-міністра Віктора Орбана. Це трапилось через публікацію таємних записів щодо корупції у вищому керівництві Угорщини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолій

17 квітня 2024, 16:37

Жаба!


Новини