Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо скільки чоловіків, які підлягають мобілізації, виїхали з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо скільки чоловіків, які підлягають мобілізації, виїхали з України

За інформацією Politico, від початку повномасштабного вторгнення з України виїхало 650 тис. чоловіків, які підлягають мобілізації. Видання стверджує, що саме дії Заходу «пригасили» патріотизм українців

17 квітня 2024, 17:06
Поділіться публікацією:

Від початку повномасштабного вторгнення Росії з України виїхало 650 тис чоловіків, які могли підлягати призову. Як стверджує Politico, більша частина із них якимось чином перетнула кордон незаконно.

Стало відомо скільки чоловіків, які підлягають мобілізації, виїхали з України

Мобілізація в Україні

Журналісти стверджують, що ще два роки тому потяги, які їдуть з України за кордон, були вщент заповнені жінками та дітьми. Тепер же нібито третину місць займають українські чоловіки. Вони якимось чином зуміли отримати документи, які дозволяють їм виїхати з України, відзначає Politico.

Видання підкреслює, що серед українців уже немає того сплеску патріотизму, який можна було спостерігати на початку повномасштабного вторгнення Росії, а чоловіки роблять все для того, щоб уникнути призову на фронт.

При цьому видання відзначає, що в Україні не наважуються оголосити масову мобілізацію, оскільки влада переконана, що такі дії не будуть мати підтримку серед людей.

Politico припускає, що у згасанні патріотизму українців, який вони демонстрували на початку війни, винен Захід, який обіцяв допомогти всім необхідним для перемоги над Росією, але не зробив цього. Тобто, такі дії підірвали бажання українців зробити все те, що необхідно для перемоги над агресором.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський підписав закон про мобілізацію. Згідно цього закону громадяни призовного віку протягом 60 днів повинні оновити свої дані в ТЦК, якщо вони цього не зроблять, то будуть вважатися ухилянтами. Як наслідок, ТЦК можуть подати таких громадян у розшук і поліція їх буде розшукувати та доставляти у військкомати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

раса - рід

17 квітня 2024, 16:43

Звісно бояре погані... раби німі, герої мертві, мертві не говорять... ГЕНОЦИД в дії котрий раз від крещення РУСІ.


Новини